Werken bij KVSA
onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen versterken. Ook open sollicitaties zijn bij ons van harte welkom.

International Sales Executive

Ben jij de nieuwe International Sales Executive van ons commerciële team?
De man of vrouw die enthousiast en met respect voor de klant de ene na de andere deal weet binnen te halen? Let’s meet! Wij bieden jou een veelzijdige en boeiende functie in onze maritieme en logistieke wereld. Je houdt van verschillende soorten uitdagingen en je hebt er lol in om te switchen tussen de rollen van hunter en farmer voor onze nieuwe en bestaande klanten.

Carmarshall

Als carmarshall ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het logistieke proces op de kade en in de terminal.  Dit kan zijn tijdens aankomst en vertrek van de dagelijkse veerboot naar Newcastle of tijdens afvaart van een cruiseschip.

Logistiek sales manager

Verantwoordelijk voor de verkoop van logistieke producten en diensten en leiding geven aan het sales & marketing team én hoofd Logistiek. Sparringpartner voor afdeling Research & Development (IT) voor innovatieve doorontwikkeling van onze producten en dienstverlening.

Stuwadoor m/v

Wij zoeken ter ziekte vervanging, extra ondersteuning van het huidige team op de Felison Terminal & Felison Cruise Terminal.

Slimme maritieme ondernemingen werken met ons samen

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag