Uw partner voor hands on
maritieme en logistieke service

Wij zijn de one stop shop voor reders en verladers. Van agency en transport, van stuwage tot actuele scheepsrapportage, u kunt voor alle maritieme en logistieke services bij ons terecht.

Onze terminals zijn met hun faciliteiten zowel aantrekkelijk voor cruiseschepen en ferry’s als voor offshore en vrachtschepen (ook RoRo).

Douane

Voor elke expediteur verzorgen wij graag de douaneformaliteiten. Die variëren van het officieel afhandelen van de import en export tot en met het opmaken van alle benodigde transportdocumenten.

Agency

Het vertegenwoordigen van een rederij of een schip in het land waar wordt aangelegd, draait om maatwerk. En dat is een van onze specialiteiten.

Stuwage

Een schip stabiel beladen vraagt om een efficiënte en verantwoorde indeling van goederen en voertuigen in de scheepsruimte.

Terminals

Moderne faciliteiten, de strategische ligging voor de sluizen en uitstekende services maken onze cruise- en passagiersterminals in IJmuiden tot aantrekkelijke aanlegplaatsen voor cruiseschepen en ferry’s.

Reporting

KVSA registreert en controleert 24/7 details van alle scheepsbewegingen naar en van de havens in het Amsterdam-Noordzeekanaalgebied en deelt die informatie met belanghebbenden.

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag