Werken bij KVSA
onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen versterken. Ook open sollicitaties zijn bij ons van harte welkom.

Applicatiebeheerder (32-40 uur)

Sinds kort hebben wij een maritieme applicatie gelanceerd waarmee wij op dit moment de wereld veroveren! Vind jij het een uitdaging om je tanden te zetten in de ondersteuning van dit nieuwe product en onze andere platformen, onze organisatie en onze klanten, dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga jij doen?

Als applicatiebeheerder heb jij als doel het bewaken van de kwaliteit van onze data, infrastructuur en dienstverlening. Je bent onderdeel van de afdeling DevOps en werkt nauw samen met de afdelingen Sales en Marketing. Jij bent verantwoordelijk voor de controle en ondersteunende taken die horen bij onze platformen. Dit betekent dat jij o.a.:

 • contact hebt met (internationale) klanten over de inhoudelijke kant van de producten
 • zorgt dat de informatie die wij verwerken voor onze klanten klopt
 • onze service infrastructuur monitort
 • monitoring aanbrengt waar nodig en actief bijdraagt in het verhogen van het kwaliteitsniveau
 • je collega’s ondersteunt bij werkplekbeheer en contact hebt met onze IT-leveranciers

Wat verwachten wij?

 • Je hebt minimaal twee tot vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie waarin je contact hebt met gebruikers of klanten en waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent sociaal, ondernemend en proactief
 • Je bent zelfstandig, analytisch, punctueel en initiatiefrijk
 • Je hebt gevoel voor humor en wil graag onderdeel uitmaken van onze informele cultuur
 • Het hebben van een achtergrond in softwareontwikkeling is een pré

Wat bieden wij?

KVSA biedt een marktconform salaris en meer vakantiedagen dan gemiddeld. Je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en is er ruimte voor eigen initiatief. Je kunt gebruik maken van de collectieve zorgverzekering. KVSA is een familiebedrijf met een glasheldere focus en drive. Met ons compacte team behalen wij grote successen!

Dit is KVSA….

KVSA is een dynamisch bedrijf en viert dit jaar haar 147ste verjaardag. We opereren in de scheepvaart
maar we zijn ook sterk in de ontwikkeling van Data & Intelligence. Wij bouwen moderne SaaS-platformen voor de maritieme markt, waaronder BTS Coasting, CruiseDock en SHIPM8. We hebben veel direct contact met onze internationale, maritieme klantengroep. Dit zijn de grote namen in de maritieme en logistieke wereld, maar ook kleine lokale bedrijven rekenen wij tot onze klantenkring.

Dagelijks zijn onze collega’s van het logistieke team verantwoordelijk voor de DFDS-ferry afvaart van en naar Newcastle. en jaarlijks ontvangen wij 40 – 70 cruiseschepen. Wanneer de terminals niet in bedrijf zijn, verhuren wij deze voor evenementen en partijen. KVSA is gevestigd in IJmuiden op steenworp afstand van het strand, en met altijd schepen voor de deur verveelt het uitzicht nooit.

Enthousiast geworden?

Als je wil solliciteren op een van onze vacatures of ons een open sollicitatie wil sturen, stuur ons dan een e-mail met je CV én een motivatie op personeelszaken@kvsa.nl

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag