Kantoorruimte

Full service kantoorruimten

te huur in de Felison Terminal

In dit geheel gerenoveerde en gemoderniseerde pand bieden wij verschillende kantoorruimten te huur aan.  Naast het mooiste uitzicht van IJmuiden beschikt u hier over alle mogelijke faciliteiten en een eigen huismeester.

Uw nieuwe werkplek

In de entree bevindt zich een digitaal informatie bord waarop de bedrijfsnamen van de huurders staan. Tevens is het mogelijk voor de huurders om op dit bord een welkomstbericht voor hun gasten plaatsen.

Binnen het full service concept is ook een eigen catering aanwezig. Het Felison Terminal Catering Punt biedt een hoogwaardige horecagelegenheid. Deze gelegenheid is tijdens de lunch in gebruik als bedrijfskantine.

Een mooi kantoor op een fantastische locatie

Elke verdieping beschikt over een algemene ruimte, een pantry en toiletgroep(en). In dit fraaie kantoor aan de kop van de haven van IJmuiden bieden wij u diverse kantoorvertrekken, verdeeld over verschillende etages te huur aan.

Terwijl aan uw linkerkant het cruiseferry schip van DFDS Seaways uit Newcastle aanmeert, varen aan uw rechterkant vrachtschepen, sleepboten en zeilboten af en aan. Het uitzicht op de pieren, het sluizencomplex en de Noordzee is uniek.