Stuwage

Efficiënte en verantwoorde
belading
van elk schip

Een schip stabiel beladen vraagt om een efficiënte en verantwoorde indeling van goederen en voertuigen in de scheepsruimte.

Het brengt van aankomst van het schip tot vertrek een continue, intense bedrijvigheid met zich mee om zo’n proces in goede banen te leiden. Onze stuwadoors zorgen ervoor dat dit op een professionele en veilige manier gebeurt.

Van advies tot uitvoering

Onze deskundige transportadviezen lopen uiteen van gecombineerde ladingen van zelfrijdende voertuigen en niet-zelfrijdende elementen, zoals trailers, graafmachines en andere stukgoederen. En het blijft niet bij een advies: we voeren de werkzaamheden ook zelf uit. Daarbij stellen wij ons flexibel op. Bijna alles kan, mits het binnen de regels past. Bovendien doen wij onze uiterste best om u de beste last-minute-oplossing te bieden als u met de handen in het haar zit.

Een overzicht van de voordelen:

  • professionele belading van uw schip
  • van trailer tot treinstel
  • uitgebreid bekend met graafmachines, caravans en ander onbegeleid transport

Passagiers, RoRo en stukgoed

Op de Felison Terminal verzorgen wij de stuwage en beladingcoördinatie van cruise- en ferryschepen. Bijzonder is dat het hierbij tegelijkertijd gaat om het vervoer van passagiers, met alles wat daarbij komt, en om RoRo-lading en stukgoed. Doordat de werkzaamheden worden uitgevoerd met inzet van eigen personeel en materiaal, kunnen alle partijen rekenen op snelle, deskundige en efficiënte dienstverlening.

Stuwadoor en proviandeur

Voor de schepen die de Felison Cruise Terminal in de IJmondhaven aandoen, fungeert KVSA voornamelijk puur als stuwadoor en proviandeur.

Bij turnaround calls verzorgen wij in afstemming met de marechaussee onder meer de afhandeling van koffers, bij transit calls regelen wij desgewenst het busvervoer van de passagiers naar toeristische bestemmingen in de omgeving.

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag