Maatwerk

Oplossingen die u zoekt

Veel maritieme en logistieke systemen zijn generiek opgezet. Zo’n algemeen opgezet systeem lijkt gemakkelijk in het gebruik, maar in de praktijk pakt het vaak anders uit.

De licentie- en implementatiekosten zijn doorgaans hoog terwijl het systeem niet verfijnd genoeg blijkt voor de bedrijfsvoering. De nodige aanpassingen brengen vervolgens forse extra kosten met zich mee. Dat kan beter. Met het maatwerk van KVSA Data & Intelligence.

Nieuwbouw is niet per se duurder dan ‘van de plank’

Het voordeel van nieuwbouw op maat is dat u met een eenmalige investering een systeem krijgt, dat precies op uw wensen en eisen is afgestemd.

Waar mogelijk maken wij daarbij gebruik van modules die wij eerder hebben ontwikkeld en gebouwd, zodat de kosten voor u beperkt blijven.

De voordelen van het maatwerk dat KVSA levert:

  • Jarenlange ervaring in de maritieme en logistieke sector.
  • Praktische insteek.
  • Software die bij u past.
  • Kant-en-klare tools en modules speciaal voor u ontwikkeld of samengesteld.

Praktische tools en
verstand van de markt

Wij vinden dat digitalisering en innovatie niet ten koste mag gaan van de productiviteit van uw medewerkers. De oplossingen die wij voor onze klanten ontwikkelen, hebben daarom een pragmatische insteek. Dankzij de uitgebreide en diepgaande ervaring in de maritieme en logistieke markt zijn wij als geen ander in staat om u van de beste oplossing te voorzien. U hoeft ons alleen maar te vertellen waar u specifiek tegenaan loopt.

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag