Innovatieve broker tools

Met BTS vindt u
de match die u zoekt

Binnen het besloten communicatienetwerk BTS Coasting van KVSA wisselen scheeps- en ladingeigenaren wereldwijd commerciële informatie uit over de chartering van droge en bulkgoederen. Dit platform is als het ware een marktplaats voor rederijen en brokers. De up-to-date informatie over posities en ladingen van schepen stelt hen in staat om rechtstreeks zaken met elkaar te doen.

Optimale service

BTS is de meest effectieve online tool voor scheepsmakelaars, reders, bevrachters en agenten die actief zijn in bulk- en projectladingen.

U bent met onze intelligente zoekmachine, het systeembeheer, de moderne servers en onze helpdesk verzekerd van optimale service.

Inmiddels hebben al meer dan 500 bedrijven voor BTS gekozen. Wanneer ook u voor deze matching tool kiest, kiest u voor kwalitateit, betrouwbaarheid en de meest innovatieve partner op de markt.

Vind de fix die u zoekt met BTS

De voordelen van BTS Coasting:

  • Circulaties snel en gericht doorzoeken.
  • Zoeken op haven, regio, lading, DWCC en meer.
  • Profiteer extra van de kracht van BTS Coasting via uw mailbox.
  • Combineer uw inbox rechtstreeks met scheepspositites op de kaart.
  • Afstandscalculatie met alternatieven en ETA.
  • Uitgebreide scheepsdatabase.

Jarenlange ervaring
met intelligente oplossingen

KVSA lanceerde haar telecommunicatiebedrijf, BTS, bijna 40 jaar geleden. Sindsdien hebben we onze klanten de nieuwste innovatieve, communicatie- en informatieoplossingen kunnen aanbieden.

Onze helpdesk, systeembeheer en moderne servers stellen ons in staat om u te voorzien van onze optimale service. Inmiddels hebben al meer dan 500 bedrijven gekozen voor BTS.

Wanneer u voor BTS kiest, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en innovatie!

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag