KVSA, de fysieke en digitale facilitator

KVSA is gezien de lange historie en bijzondere ontwikkeling van het bedrijf een begrip in het Noorzeekanaalgebied. KVSA bedient de markt tegenwoordig vanuit de onderdelen Maritiem & Logistiek en Data & Intelligence.

KVSA Maritiem & Logistiek is de one-stop-shop voor reders en verladers: van agency, transport en douaneformaliteiten tot en met stuwage en actuele scheepsrapportages.
Vanaf onze Felison Terminal verzorgt een van onze grootste klanten, DFDS, dagelijks een afvaart naar Newcastle.

Op de Felison Cruise Terminal ontvangen we 40 tot 60 schepen per jaar die we lossen en laden en waaraan we alle overige diensten verlenen.

KVSA Data & Intelligence is dé facilitator in verdere optimalisatie van communicatie en informatievoorziening voor de maritieme en logistieke sector.
Deze tak wortelt eveneens diep in het verleden, want al ver voor de digitalisering hebben wij ons toegelegd op communicatie en informatiedeling. In het bijzonder voor shipbrokers, rederijen, agenten en verladersgroepen. We hebben ontwikkelaars in huis die de ins en outs van schepen en havens kennen en begrijpen. KVSA is daardoor in staat om maritieme en logistieke data om te zetten in visies en die te vertalen in gebruiksvriendelijke platformen en systemen.

1876

Ingebruikname Noordzeekanaal en oprichting Verenigde Scheepsagenturen op 1 november.

2017

Hèt aanspreekpunt voor maritieme en logistieke innovatie in het Amsterdam-Noordzeekanaalgebied.

2050

KVSA is nog altijd een begrip in de scheepvaart en misschien zelfs in de ruimtevaart!

Ontmoet ons team
van maritieme en logistieke experts

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag