Werken bij KVSA
onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen versterken. Ook open sollicitaties zijn bij ons van harte welkom.

Application developer

Wil je van onze 9.5 een 10 maken? Wij zijn op zoek naar nieuwe teamleden die meedenken, meebouwen en groots denken bij de innovatie van onze applicaties.

Sales Manager SHIPM8 – KVSA

Ben jij de Salesmanager van onze nieuwe Maritieme Software, SHIPM8? De persoon die enthousiast en vanuit klantbelang de ene na de andere deal weet binnen te halen? Let’s meet! Wij bieden jou een veelzijdige en boeiende functie in onze maritieme IT-wereld. Je houdt van verschillende soorten uitdagingen en je hebt er lol in om te switchen tussen de rollen hunter en farmer voor onze nieuwe en bestaande klanten.

Je beweegt je voornamelijk in de regio’s Groot-Amsterdam, Rotterdam, maar voor ongeveer 20% van de tijd bezoek je klanten in andere Europese, prachtige havens.

CARMARSHALLS M/V

(Oproepbasis en weekendkrachten)

WIJ ZOEKEN

Carmarshalls die van aanpakken weten, graag in de buitenlucht werken (dus zon en regen!) en het een uitdaging vinden om in de haven van IJmuiden te werken. Jij werkt in teamverband en zorgt ervoor dat met jouw duidelijke aanwijzingen passagiers en verkeer veilig over onze terminal beweegt. Daarnaast zorg je ervoor dat de terminal schoon en netjes blijft. Dit doe je tijdens de aankomst en het vertrek van de dagelijkse veerboot naar Newcastle of tijdens de afvaart van een cruiseschip

Slimme maritieme ondernemingen werken met ons samen

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag