Reporting

Reporting: een schatkist
vol relevante informatie

KVSA registreert en controleert 24/7 details van alle scheepsbewegingen naar en van de havens in het Amsterdam-Noordzeekanaalgebied en deelt die informatie met belanghebbenden.

Wij kunnen u deze schat aan informatie beschikbaar stellen via betrouwbare, digitale platformen. Ook in dit opzicht zijn wij de facilitator bij uitstek.

Voor planning relevante gegevens

Wij leggen onder meer vast waar een schip vandaan komt en waar het naartoe gaat, welke lengte het heeft en hoe diep het steekt, welke lading aan boord is, diverse passagetijden, wie de agent is en wie de eigenaar.

Alle relevante gegevens worden verzameld in onze systemen en worden beschikbaar gesteld aan partijen die operationeel met het schip bezig zijn, zoals cargadoors, verladers, proviandeurs en reparateurs. Zij kunnen op basis van deze informatie hun planning maken en up-to-date houden.

Interessante managementinformatie

We verzorgen ook periodieke rapportages over onder meer het aantal schepen dat in een bepaald tijdsbestek is binnengelopen en met welke lading. Dit levert interessante managementinformatie op voor allerlei belanghebbenden in het Amsterdam-Noordzeekanaalgebied.

Agenten kunnen bijvoorbeeld volgen wat hun concurrenten doen, handelshuizen hoeveel van een bepaalde lading binnenkomt en toeleveranciers kunnen er hun voorraad en planning op afstemmen.

Deze managementinformatie wordt onder meer in spreadsheets aan abonnees gestuurd. Wie aangesloten is op ons platform ship2report kan de actuele informatie op elk gewenst moment digitaal ophalen. Daarnaast bieden wij een groot scala aan maatwerkrapportages.

Alle kennis in huis
voor efficiënte scheepvaart

+31 (0)255 545 454 ­Stel ons team een vraag